Week 29-2011

19-7

Vandaag is de vierdaagse weer van start gegaan. Over een stukje van 200 meter heb ik een half uur gedaan omdat de politie zijn/haar werk niet goed deed. Er staat toch duidelijk dat we door de lopers heen over de rotonde geloodst zullen worden... Nou ammehoela, ze hebben echt niets gedaan. We moesten ons er gewoon zelf met enige dwang en uiteindelijk met gewoon door drukken doorheen zien te wringen. Een stuk verderop hier in Bemmel eenzelfde soort situatie maar daar hielden ze de wandelaars regelmatig even tegen om het verkeer ook door te laten gaan. Daar kreeg ik de kans niet een foto te maken want ik mocht vrijwel gelijk door!
En die rode auto die die durfde helemaal niet, die heeft zeker 10 minuten zo gestaan.
- Levendigheid iets verhoogd.
- Gaussiaans vervagen op 25 en dekking 70%
- Stijl: geprojecteerde lichtsterkte (aangepast)
- randje
- canvas
Orginele foto.
21-7

Maud 29 weken zwanger. Het lijkt nu ineens erg hard te gaan met haar bolle buik!
M'n schoonzus Ingrid logeert gezellig een paar dagen bij me. Ik laat haar de site van nicht Elisabeth zien die in Amerika is. Ze schrijft wat in het gastenboek bij haar. En dat gaat er heel geconcentreerd aan toe want ze heeft zelf geen computer.
22-7

Met Ingrid naar de intocht van de vierdaagse. We doen lekker "luxe" en kopen kaarten voor de tribune. We zien wel bekenden, maar ik mis collega Bert en zijn vrouw Kitty.
Hans, Hermien, een zus van Hermien en haar vriendin. Allemaal 160 km blaarloos gelopen.
Wilco, een collega van Cees, ook blaarloos 200 km onder de voeten.
En dan staat de DAR alweer klaar om de stad schoon te vegen zodat de weg weer toegankelijk wordt voor verkeer. Groot compliment voor de deze mannen en vrouwen! Ik verbaas me erover dat bijna iedereen echt alles achteloos op de straat gooit wat ze aan afval hebben, ook al staan er zakken, bakken of grote containers vlakbij. Dat bewijst maar weer eens dat mensen de grootste beesten op deze aardbol zijn.
En 's-avonds een pot thee en rummikub spelen.
Jolijt alom... glaasje rosé... (Ik denk dat er iemand wel een opmerking gaat maken nu...)
Tja en met die wijn en al die vroege diensten kiep ik om en kan ik het niet meer winnen... Zij wel!