Week 29-2006

16-7

Met Lydia naar de tuinen in Demen. Werkelijk een bezoek waard en ik haal natuurlijk vooral mijn hart op in de oranje tuin. En... weer een paar oranje planten op de kop getikt!

Ze hebben hier geen tijd om een stukje te fietsen, veel te druk met de tuin...;-)
17-7

Parasol gekregen!! Ik ben er echt heel blij mee en past toevallig ook nog echt heel mooi bij het geheel !! Dank je wel !!
18-7

(Hoedjes-) vierdaagse.
Iets na 21.00 uur komt het onwezelijke bericht dat de vierdaagse voor de andere drie dagen is afgelast, vanwege de extreme hitte. Er zijn zelfs twee doden te betreuren.... Een zwarte dag in de geschiedenis van de 90 jarige vierdaagse. Geen idee of het ooit al eens eerder is afgelast??
21-7

Tante Dela en ome Gerard 50 jaar getrouwd.
Aan tomeloze energie geen gebrek in de familie... de voetjes komen nog goed van de vloer !! En niet te vergeten een spontane paraplu-act. (Waar m'n oom met 33 graden zo snel een paraplu vandaan haalt???)
Nog niet eerder gelukt: Ira en ik samen acceptabel èn allebei met de ogen open op één foto. (Zal ook wel nooit meer lukken, daarom verdient hij een plaatsje hier).
Nou Niek nog een keer normaal... zal ook nog wel even duren voordat ook dat goed komt...;-/ Ach, hij is nog een generatie jonger dus er is nog hoop ;-)
Op en top Sjaak, hij heeft weer een sigaar en een cadeautje weten te versieren van deze en gene...
Mariana en Ivo.
www.detuinenindemen.nl