Week 25-2008

15-6

Hyde park Doorn.
16-6

Ik heb deze vakantie een prettige mix van klusjes hier of daar (vandaag dus hier) en uitjes. De kamerkast en eettafel  stonden eigenlijk al zo'n 3 jaar te wachten op een laagje beits. Vandaag was het er goed weer voor. Niet te warm en droog.
Zie zo, hele tuin vol met onderdelen. Henriëtte heeft me 's avonds even geholpen met het boeltje weer in elkaar zetten.
Bedankt!!
18-6

Sinds vanochtend 10.00 uur ben ik cameraloos :-(  (En kan ik dus niet laten zien dat ik ook de salontafel en de hoektafel onderhanden neem).

Ik heb de camera vanmorgen samen met de flitser achtergelaten bij Foto Grijpink om eindelijk eens proberen te achterhalen hoe dat nou zit met die flitser. Het toeval wil dat meneer Pentax morgenochtend een afspraak heeft in de winkel. Ik ben benieuwd...


Hoera! Vanmiddag kwam het bericht dat de acties in het openbaar streekvervoer zijn opgeschort. De strijd is gestreden. Morgen wordt de dienstregeling weer gereden. Nou ja niet door mij nog, ik heb nog vakantie, maar door m'n collega's!
19-6

Nou er is eindelijk duidelijkheid omtrent de soap flitser. Er is dus inderdaad iets niet goed mee. De combinatie camera / objectief / flitser is oké maar er is waarschijnlijk een softwarematig probleem. Het hele boeltje wordt onderzocht bij de Pentax. Eén en ander na mijn vakantie.

Zeg nou zelf meneer Pentax, van zulke onder- of overbelichte foto's word je toch niet vrolijk?? Nee, inderdaad niet, dat was hij wel met me eens.
Ik probeer nog even een (2.8) lichtsterke lens uit. Dan heb ik die flitser helemaal niet meer nodig. Mmm... kan iemand even zo'n 800 tot 1000 euri's op mijn rekening storten? Daar moet ik nog maar eens heel veel nachten over slapen. Voorlopig zal het wel behelpen blijven met de flitser ;-/
20-6

In het kader van "alle provincies eens bezoeken" gaan we naar Groningen. Met hier en daar een kleine "grensoverschrijding" naar Drenthe en Friesland.

6.45 uur: Orvelte (Drenthe).
Bourtange.
Winschoten.
Noordelijk busmuseum.
Heiligerlee
Oudeschans
Nieuweschans
Appingendam
Naar het vervolg van week 25-2008.