Week 25-2006

Een week samen met Mathieu naar het hotel waar Maud werkt op Mallorca.
Fantastisch mooi hotel direct aan zee, super zwembad, meer keus aan eten dan je ooit in een week kunt proeven, vooral die toetjes en taartjes... mmm... en iedere dag weer andere gerechten. Heerlijk om Maud weer te zien, heel erg warm ook, maar helaas dit oord en de hele omgeving is volledig door duitsers met minimaal 300% aan overgewicht bezet... ;-( en dat zal ik normaal gesproken niet opzoeken in mijn vakantie, maar ik ben blij dat ik met eigen ogen heb kunnen zien dat het goed gaat met Maud en dat is het allerbelangrijkste doel geweest van deze vakantie.

Bolletjes poten...
17-6 strandwandeling na het diner.
18-6 rustig aan beginnen...
19-6 naar Palma. Ik had graag meer gezien van deze stad maar helaas is het te benauwd om een stap te verzetten ;-/ We zijn dan ook niet verder gekomen dan via de winkelstraatjes naar de kathedraal te lopen en daarna bij de haven op een terrasje gezeten om een beetje wind op te vangen en moed te verzamelen om weer dezelfde weg terug te sjoksen naar het busstation... Pfff !!
Maud (en collega's) aan het werk: 40 peuters onder je hoede aan het dansen te krijgen in de mini-disco, een idem aantal ballonnen tot hond omvouwen, bingo in 4 talen, twee keer per dag kinder-speel/knutsel-club en één avond per week ook nog een komische sketsch opvoeren! Ga d'r maar aan staan, geweldig!!
Toevallig... maar een echte goede bingo had ik!
20-6 boottocht langs de kust naar Cap Formentor.
Met een zwempauze in een baai.
21-6 Mathieu houdt vandaag een uitslaap/luizijn/strand-dagje en ik ga naar het vissersplaatsje Porto Christo.
22-6 Naar de markt in Inca.
Ze spelen hier goed in op die dikke duitsers...;-/ die zijn al helemaal geïntregreerd.
Een gemiste foto-kans... :-((
Deze doorgerimpelde nors kijkende spaanse dame op een zeer oud bromfietsje was duidelijk niet gecharmeerd van alle drukte rondom de straten van de markt. Als blikken konden doden... Helaas zag ik haar te laat om de foto nog van voren te kunnen maken, bovendien had ze er ook nog behoorlijk de sokken erin! Of misschien was het mijn geluk, ik denk dat ze in staat was geweest me van pure frustratie ondersteboven te rijden als ze had gezien dat ik een foto van haar maakte ;-/
23-6 Maud krijgt vandaag tot 20.00 uur vrij vanwege ons bezoek. We huren een auto en gaan naar Selma en kinderen, die hier met haar man Paco al zo'n 23 jaar woont.
Sara
Evelyn (schrijf ik het nou goed?)
Emilio
Lekker zwemmen !
Er zijn pas kippetjes geboren.
24-6

We moeten een half uurtje wachten op het vliegveld van Palma voor we kunnen inchecken... eindelijk ff rust...!
Ik ga echt niet meer met mijn moeder op vakantie... Vakantie is om uit te rusten hoor, nou daar heeft zij nog nooit van gehoord...;-/ Gelukkig was het die dag in Palma zo benauwd dat zelfs zij moest afhaken     anders had ze me die hele stad doorgesleept en over één of ander museum had ze het ook waar ze wilde gaan kijken, stel je voor ;-/ je gaat toch zeker geen museum in met je vakantie... ze is echt niet goed wijs ;-/ Wees gewaarschuwd, ze is een echte reisdrijver hoor, of was het drijfleidster? Of nee... ik ben een reislijder...
(Ja..., met een lange ij !!) Whatever...zzzzz !!
Zij wel... een plekje in de schaduw... ;-/
Selma