Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 24-2023

11-6

Wat er vooraf ging

Vandaag bereik ik Europoort al! Ik had er meer dagen voor uitgetrokken want westenwind en regen is meestal logischer in dit land dan oostenwind en zon. Ik ging als een speer. De boot kan ik omboeken. Twee dagen winst!

12-6

Aangekomen in Hull. Het echte avontuur gaat beginnen! Ook nu is de wind me gunstg gezind. Meestal in de rug.

Onderweg in een oud schooltje. Dat hebben ze nu in gebruik als mini bieb en doe het zelf koffie/thee ruimte. Geld doe je in een potje.

Bijna alle paaltjes in beslag genomen door echte vogels.

13-6

Een fietspad...

Een fietspad.... Het is alleen de vraag hoe ik er door moet. Na een dag en talloze van deze hekjes verder heb ik een manier bedacht die voor mij het beste werkt. Stuur- en voortassen eraf halen, stuur over dwars en mezelf en de fiets er samen doorheen persen. Wat een gedoe zeg. Het is om motoren van het fietspad te houden.

In de middag arriveer ik bij Julie. We hebben elkaar leren kennen omdat we aan elkaar gekoppeld werden als correspondentie vriendinnen toen ik op de Mavo zat om mijn Engels naar een hoger niveau te brengen. Door de jaren heen altijd wel contact gehouden en elkaar diverse malen over en weer bezocht. Bij gekletst, ze heeft heerlijk gekookt en ik mag in het logeerbed. Volgende ochtend weer verder.

14-6

Tent met een view.

Wasje gedaan.

15-6

17-6

Kijk hier verder