Week 23-2010

8-6

Vandaag de afmontage van de badkamer. Vanavond kan ik onder de douche! Nee, daar maak ik geen foto van, dat wil ik niemand aandoen...;-/
Eenvoudig maar functioneel. En daar is niks mis mee hoor. Niet teveel poespas. Er was ook niet zoveel keus voor me. Alleen keuze uit drie soorten tegels die eigenlijk niet echt mooi bij elkaar kleurden. Dit vond ik dan nog enigzins bij elkaar passen.
Dan zal ik hem zo maar eens in gebruik nemen ;-)
En tussen de bedrijven door vandaag nog even terug naar chipclean. Er zat nog een zgn. "zwerver" op mijn chip. Service van de zaak. Hopelijk nu niet meer van die zwervers.
Wel een futuristische wc bril. Maar je moet er geen al te dikke derrière voor hebben, de opening is niet al te groot. Alweer een reden om 5 kilo af te vallen...;-(
Nou laat ik nog die overzichtscollage van m'n roodbootjeboek op posterformaat afdrukken om het een beetje op te leuken hier.
(Weer) schoon !
9-6

Ik hou van zwart/wit en een beetje dromerig.
Vandaag is de dag van Louis. Hij gaat vanavond voor de eerste keer een vierspan pony's voor de koets zetten. (Met een klein beetje hulp van Suzan, Peter en Cees). Misschien missen jullie Gaby, maar zij ligt met ernstige rugproblemen plat. Gaby, van harte beterschap. Zo kun je toch alles een beetje zien.
Dit moet dan over vier pony's verdeeld worden... en volgens mij mag er niets overblijven...;-/
Ja, ja.... wie gaat nu waar lopen en met welk bit en zo??
Peter krijgt van Louis de eer het spits af te bijten.
Nou jij Louis!  Nou valt dat niet mee als je stukken mist van een aantal vingers.
"Four-in-hand".
Hij is in zijn nopjes... ;-)
10-6

Twee van de drie bestelde boeken binnen gekregen tot nog toe deze week. M'n roodbootjeboek is ook ergens onderweg. Met deze twee ben ik in ieder geval blij. Beiden op A4 formaat. Het roodbootjeboek komt van een andere afdrukcentrale en is op A3 formaat. Die ene is voor Dick en Corrie, maar hier een indruk ervan:
11-6

In bestelling voor Maud: 30/40 hoogglans. En m'n roodbootje-overzichtspagina in mat op 50/75. Maar eens zien en vergelijken hoe dat word. Als je niks probeert weet je ook niks.
Het roodbootjeboek is bezorgd!!! Mooi-mooi-mooi!!! Wauw, ik ben er superblij mee. Zo'n mooi boek heb ik nog nooit gehad!! SUPER !!! Ik kan het van harte aanbevelen om zo'n boek te laten afdrukken. Ik heb het af laten drukken bij                       Op A3 formaat. Zefs de 4 magapixelfoto's van de beginjaren zijn super afgedrukt! Maar let op, ik heb in het programma de automatische beeldcorrectie uitgezet. Dit boek komt echt wel prominent op de standaard op tafel te staan!!! Hopelijk gaan veel mensen het inkijken. Je bent welkom om te komen kijken!
12-6

En de laatste bestelling in de reeks afdrukken: de 50/75 mat afdruk van de overzichtspagina. Ik vind persoonlijk mat veel mooier dan glanzend. Minder kwetsbaar ook. Geen last van lichtweerspiegelingen. Ook heel mooi geworden! Bij:                             en keurig thuisbezorgd in twee dagen. De afdruk van Maud heeft ze al opgehaald voor ik hem kon "vastleggen". Was ook mooi, maar mat heeft mijn en nu ook haar voorkeur. Dus het was een mooie (vrije week) voor me ook al moest ik veel thuisblijven om het allemaal in ontvangst te kunnen nemen. Nou moet ik nog even bedenken hoe ik hem op ga hangen in het kleine kamertje.

                      Iemand nog handige tips?? Nee geen (wissel-)lijst. Iets orginelers...
www.pixum.nl
www.profotonet.nl