Week 23-2009

31-5

1e pinksterdag. Met Mathieu een ijsje eten bij Heldro. We wilden wat filmen maar Mathieu heeft helaas erge last van hooikoorts dus zo snel mogelijk naar huis. Daar wel samen gegeten en koffie gedronken. En nog wat geprutst met de macrolens.
1-6

2e pinksterdag. Vandaag met Cees op pad.  We gaan vroeg weg om eerst naar Bergen aan Zee te gaan. Daar zijn we om 6.15 uur (!!). Vroeg hè? Maar dat is wel mooi. We zijn er bijna alleen en er vaart net een roodbootje de zee op. Daarna naar De Rijp, een leuk dorp om rond te lopen. En dan gaan we naar de Broeker Veiling waar we ook een boottochtje maken. En van daaruit weer naar huis om de grote pinksterdrukte voor te zijn. (Dat lukt, om 16.15 uur zijn we weer thuis).
Een mooi plekje voor het ontbijtje met koffie...
Zeg eens eerlijk?? Heb je wel eens een ontbijt gedaan 's-morgens om 7.15 uur op het strand van Bergen aan Zee? Wij wel, kan ik je aanbevelen ;-)
Ergens onderweg naar De Rijp staan deze bunkertjes.
De Rijp.
Het is hier overal zeer waterrijk. Mooi hoor!
Er wordt een heuse veiling gehouden waarbij je zelf moet drukken voor de prijs. We zijn koper van wat peren, bananen en een witte kool.
Het IJsselmeer.
Links het IJsselmeer en rechts het Markermeer.
En als we hebben gegeten gaan we nog even door de Gendtse polder lopen. Ook mooi! Er is een piepklein regenbuitje gevallen tijdens het eten en een beetje gerommel geweest dus de luchten zijn zo mooi.
4-6

Vanavond eens een kijkje genomen bij fotoclub Focel in Elst. Er is deze avond een workshop portretfotografie met studioflitsers. Heb mezelf als nieuw lid aangemeld. Nou maar hopen dat ik niet teveel late diensten heb op de clubavonden. Overigens valt dat nog mee met zo'n studioflitser.
www.broekerveiling.nl
www.focel.nl
Naar het vervolg van week 23-2009