Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 2-2021

11-1

Aphrodite is klaar. En samen met het eerste werkstuk pronkt het aan de muur van de hobbykamer. Het was ook de bedoeling er een eenheid van te maken. En aan het eind van het jaar zou je alle werkstukken kunnen bundelen tot een soort van art journal. Gemaakt op A3 papier.

14-1

Ik ben er maar zoet mee, behalve Lifebook is er van de Tekenwijzer ook nog de 'keep dreaming challenge'. We maken o.a. onze eigen kleurplaat en een powersymbool met een eigen affirmatie.

'Ik geef nooit op in een doel waarin in geloof'.

16-1

Rosanna en Revi komen logeren. We knutselen wat, Revi ontdekt het kleuren mengen met verf, we koken samen. Rosanna mengt en draait de gehaktballen, Revi maakt de worteltjes schoon, ik schil de aardappelen en allebei kloppen ze een pakje Saroma pudding en ik klop de slagroom. We lopen een rondje door de drie sneeuwvlokken die zijn gevallen! Dikke pret, het is ineens erg druk overal buiten. Spelletjes spelen. We houden een kussen gevecht, oma slaapt op een matras op de grond en zij in mijn bed (dat onderdeel heb ik nog niet helemaal goed onder controle) en we kletsen nog voor we gaan slapen. Dwz zij kletsen en ik doe op een gegeven moment wel of ik slaap anders wordt het nooit meer stil waarschijnlijk.