week 2-2012

8-1

Met twee aanspanningen op pad. Louis gaat mee met zijn paard Sonja.
9-1

Kerstbomenleed bovenop de afvalberg :-( De kerstverlichting gered en de boom voor dood achtergelaten... Je kon op je klompen aanvoelen dat die boom het onderspit zou delven. Bomen horen in een bos en niet op een afvalberg!!
10-1

Vandaag heb ik de (superzoom) Panasonic in de werktas zitten. En hij ligt er echt voor dood achtergelaten...
Ja en daar stond ik dan in Westervoort. Ging de roadbarrier niet naar beneden. Een sleutel heb ik niet, de centrale kon hem niet bedienen op afstand. Wachten dus op een volgende bus. Dat duurde 10 minuten. Terugweg idem dito, toen duurde het gelukkig maar 5 minuten voor er een collega kwam. Maar bij elkaar is dat toch al een kwartier. Idem dito later in Nijmegen bij de Burchtstraat en bij Plein 1944. Maar daar zit wel iemand als je op het knopje drukt. Gòh, wat is die bus toch weer laat, hoe zou dat komen? Dat komt, dames en heren, omdat de apparatuur niet in orde is soms en ze alles veel te gecompliceerd maken.
Hij heeft tijd zat...
11-1

Busje komt zo...
12-1

Rosanna 3 maanden oud vandaag! Papa en mama hou ik regelmatig uit hun slaap, maar als oma foto er is ben ik op m'n best natuurlijk ;-) Want ik wil wel ieder jaar een mooi fotoboek van mezelf hebben. De hele middag heb ik geen kick gegeven en toen we naar de winkel zijn geweest heb ik lekker in mijn wagen liggen slapen. Oma kan die wagen ook zo fijn duwen.
En oma, ik heb ook weer nieuwe kleren gekregen want ik groei zo hard ! En mama kan niet wachten tot mijn haren gaan groeien want ze heeft al een paar haarspeldjes en een haarband voor me gekocht.
Ben je klaar oma, want het is nog best moeilijk om mijn hoofd lang op te tillen...
Vanavond ben ik naar een informatie bijeenkomst geweest over vrijwilligerswerk in Afrika. Ik zal namelijk NOOIT geld geven aan grootschalige zogenaamde goede doelen of rampen waarbij er teveel geld verdwijnt in de zakken van de "heren" of aan de strijkstok blijft hangen of waarbij je helemaal geen overzicht hebt wat er mee gedaan wordt, maar ik zou wel graag zelf ergens een keer een echte bijdrage aan willen leveren en de handen uit de mouwen willen steken. Wellicht is nu de eerste stap gezet. Eerst maar eens zien of ze me überhaupt ergens kunnen inzetten. Het bezoekje vanmiddag met Maud en Rosanna aan Babypark Kesteren deed me nog eens goed beseffen hoe goed wij het hier hebben. Wat ik daar weer allemaal voor een overdreven, onzinnige babyzaken zag... Werkelijk "over de top".
13-1

Het water zakt alweer.
M'n nieuwe wandelschoenen zijn ook bezorgd vandaag, dus het Pieterpad kan weer vervolgd worden als we een gezamelijke vrije dag hebben. Maar de eerste weken zit dat er helaas niet in. Ik mag die schoenen twee weken in huis uitproberen. Ik heb ze de hele middag aan gehad en ze lijken wel goed.