Week 2-2011

9-1

Voor het eerst sinds de Sinterklaasintocht weer eens rijden. Het was lang slecht weer en ook de winterefteling gooide roet in het eten.
Zoek de poes....
Cees vindt het een lelijke kat omdat het net lijkt alsof zij maar één oog heeft. Ik niet, ik vind het de mooiste van de vier die er rond lopen.
Even langs bij moeder van Oort, m'n nieuwe objectief laten zien. Een deel ervan heeft zij betaald via m'n verjaardagscadeau.
12-1

De poster is bezorgd! Mooi gedaan. Bij
13-1

Nadat ik met ma naar het ziekenhuis ben geweest gaan we even bij Meijnerswijk kijken bij het hoge water van de Rijn. Het is wel behoorlijk troosteloos allemaal vandaag. Hele dag regen en grauwe, grijze lucht.
Ik heb ook een mail gekregen dat mijn boek klaar is voor verzending. Voor wie wil kijken dat kan op

                                         Toeganscode is: S9CHM6

Maar natuurlijk kun je hem na het weekend ook in het echt komen bekijken.
15-1

Het jaarthema bij de fotoclub is "urban" en het toeval wil dat er bij Cees op het werk een oude hal leeg staat die vanaf a.s. maandag weer gerenoveerd gaat worden. Vandaag heb ik speciaal toestemming gekregen daar wat opnames te maken. En ik ga natuurlijk even kijken waar Cees zijn dagen doorbrengt. Hij werkt bij Interfaceflor (een tapijtfabriek, het vroegere Heuga). Hij zit daar op kantoor bij de technische dienst.
Speciale toiletvoorziening voor medelanders...
Nou, nou...
Ik had mezelf er nog veel langer kunnen amuseren maar ik mocht er niet alleen blijven en Cees moest weer aan het werk.
Via een stukje van de fabriek lopen we naar het kantoor van Cees.
En de werkplaats.
Zijn kantoor.
Zwart met weinig suiker... ;-)
www.profotonet.nl
deze link