Week 19-2009

Van maandag tot en met vrijdag gaan Ira en ik naar Zuid Limburg voornamelijk om lekker te wandelen.

4-5

Vandaag beginnen we eerst met een dagje sauna in Sittard. 's-Avonds lopen we een klein rondje bij de Eijsder Beemden, dat is vlakbij waar we ons overnachtingsadres hebben.
5-4

Ondanks de miezerige regen vandaag gaan we toch wandelen. Binnen blijven is voor watjes en zonde van de tijd. 's-Morgens bij Epen en 's-middags in het Vijlenerbosch.
Ai, hij staat precies voor het pad waar wij volgens de paaltjesroute in moeten en Ira die heeft lef... ondanks haar rode jas ;-) Maar uiteindelijk doet ie toch een paar stappen opzij.
Vrouwen kunnen geen kaartlezen Ira!! Maar mannen kunnen weer niet luisteren. Lees het boek: Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen van Allan & Barbara Pease.
Niettemin hebben we toch de kroeg gevonden en die mensen ook. Zij kwamen kort na ons binnen ondanks dat we ieder een andere kant opgingen.
6-4

Na een heerlijk ontbijt zijn we tot ongeveer 14.00 uur in Maastricht vandaag. Voornaamste doel was de grote boekenwinkel die zich in een kerk bevind. 's-Middags maken we weer een lekkere wandeling bij Gronsveld.
7-5

's-Morgens naar Eijsden en 's-middags wandelen in het Savelsebos en via Rijkholt weer terug. Het weer is vandaag  zonnig.
Groot hè!!
www.catherinahoeve.com
Naar het vervolg van week 19-2009