Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 16-2023

18-4

Momenteel in to de alcohol markers. Twee jaar geleden een workshop daarmee gedaan en nu weer mee aan de slag gegaan. Ik had er een stel van de Action die het op zich best aardig doen en ik heb van een paar 'echte' merken een paar losse gekocht. Voordeel daarvan is dan je ze per stuk kunt kopen en kunt navullen. Althans in ieder geval de Copic markers kun je navullen. Daar is ook een heel boek werk van te koop. Dat zijn wel de betere markers met veel kleur nuances. Komende tijd maar eens uitvinden welke ik het fijnste vind. Ik heb nu 3 losse van Copic, 2 losse van Winsor en Newton, 2 setjes van Spectra AD en de rest zijn de Twinmarkrs van Action. Laat ik daar maar eens mee aan de slag gaan en naar gelang in meer ervaring ermee heb overstappen op een vast merk. Of kleurtjes van de Twinmarkers die leeg raken langzaam aan vervangen door losse markers in gelijkwaardige kleuren. Met name die Copic markers zijn erg duur! Bijna 9 euro per stuk!

20-4

Mijn collega Arno had in mijn voordeel zijn dienst met me geruild en ik bedank hem met een tekening van zijn nieuwe huis waar hij sinds kort woont.

22-4

Vandaag oppassen en naar de voetbal wedstrijd van Revi kijken.

Supporteren.

Normaal gesproken gaat Erik mee maar vandaag moest Maud haar eerste lesuur van school voor laten schieten.

Iedere keer als ik hem met de bal in beeld hebt loopt die scheidsrechter ervoor.... :(

Geen blessure hoor maar verlies incasseren (lees: fikse achterstand) is nog wel een ding.

Boos... en hij vindt het nutteloos nog door te voetballen met 10-1 achterstand. Ook al heb je dan dat ene doelpunt weten te maken.

Nou vooruit dan.... Pennalty schieten. Op de lat.

Julia en Lauren zijn beter gemutst.