Week 16-2009

12-4

1e Paasdag. Cees is met de paarden op pad en ik fiets een rondje Baal voor ik aan m'n late dienst begin.
Uitsnede gemaakt van een grotere foto.
Die tulpen en narcissen stonden bij deze bouw net buiten het hek. Met een beetje fantasie waan je jezelf in de keukenhof ;-)
13-4

Maud bracht van de week de Sanyo camera terug. Daar zit natuurlijk ook een macrostand op. Helaas natuurlijk geen controle over diafragma en sluitertijd, dat is dan wel weer een gemis en je moet zo'n beetje met het cameraatje in de bloem gaan staan maar op zich niet zo slecht.
Princes en Pim, de katten van Gaby/Cees (namen verzonnen door de jongste dochter van Gaby).
Onderweg tijdens een stukje fietsen dit ooievaarsnest. Er is wel concurentie...
Maaike en Erik vieren hun verjaardag vandaag. (22 en bijna 25 jaar).
De broers.
14-4

Fotografietsen met Agnes. Ik belde haar op vanmorgen of ze zin had mee te gaan. Dat had ze wel. Toevallig allebei vrij vandaag. We spreken ergens halverwege af om van daaruit met een knooppuntenroute verder te fietsen. Het gaat trouwens weer fout bij knooppunt 52 net als vorige week met Ira. Ik denk dat er een bordje te weinig is geplaatst :-( We eten onze boterham ergens in een bongerd waar toevallig een tafeltje en twee stoeltjes staan. Kijken wat rond in Hemmen en fietsen vanaf ons startpunt ieder weer onze eigen weg naar huis. 57 km op het tellertje vandaag!
Om straks de spreeuwen te verjagen.
Jong grut.... Ze komen bijna niet boven het gras uit.
Een vlinder fladdert toevallig door het beeld.
Rodondendron nog in de knop.
En open... Mooi!
15-4

Ik knoop er nog maar een paar knopen aan vast vandaag. Het voordeel van werken als anderen vrij zijn is dat ik deze mooie dag nog vrij ben. Ik fiets via het Linge fietspad naar Doornenburg, ga daar de pont over en fiets via de Liemersdijk terug tot Huissen en neem de pont weer terug naar de overkant. Ik eet een ijsje daar waar ik als klein meisje op zondag van opa geld kreeg om ook een ijsje te halen en fiets weer terug naar huis. 28 km op het tellertje. Het leek eigenlijk meer...
Naar het vervolg van week 16-2009