Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 15-2021

11-4

Nou het zijn wel enerverende weken. Vandaag wilde ik naar Paul om het één en ander uit te spreken maar ik was absoluut niet welkom. Nadat het paasweekend al stroef was verlopen en ik ook geen enkele empathie kreeg toen ik nogal aangeslagen van de begrafenis af kwam had ik echt het idee dat ik toch behoorlijk overbodig was in zijn leven. Wat er niet is dat is er niet, maar om me dan via de telefoon af te wijzen vind ik wel een beetje schooljongetjes-gedrag. Nou, ik ben voorlopig wel klaar met de heren. De komende drie maanden ga ik helemaal aan mezelf wijden, dingen doen die ik leuk vind, boeken lezen en lekker creatief bezig zijn en ik ga ook mijn camera weer eens afstoffen en probeer weer eens te gaan fotograferen. Dan heb nog vakantie en daarna zie ik wel wat er op mijn pad komt. Twee exen in twee weken, dat gaat lekker zo. En weer doorpakken zal ik maar zeggen...

15-4

Vanavond had ik lijn 27 en dan kom ik langs het huis van Paul. Ik heb hem gevraagd even naar buiten te komen om de laatste spulletjes over en weer uit te wisselen. Als hij het op een schooljongetjes manier wil dan neem ik de rol van een schoolmeisje wel op me. Hij reikte me de tas aan door het raampje en ik gaf zijn tas aan hem. Blijf gezond was het enige wat hij nog kon zeggen en toen liep hij naar de voordeur zonder nog één keer om te kijken. Ik heb werkelijk geen idee waar hij zo verbolgen over is. Maar onvolwassen gedrag vind ik het wel.

16-4

In Elst is een kunst project gestart. De komende maanden zullen er 500 schilderijen worden gemaakt. Iedere dag komen er zo'n zes bij. Ik ga zeker nog vaker kijken. Ziet er leuk uit!

17-4

Revi komt een middagje en we gaan een ijsje halen in het dorp en we doen spelletjes. Hij heeft van de week zijn arm gebroken. Jongens wildheid; heel hard en stoer schommelen om er vervolgens uit te springen. Dat moest een keer fout gaan natuurlijk. Gelukkig nu bij de andere oma en niet bij mij zoals destijds met Rosanna en haar gebroken been.