Week 15-2009

5-4

Koetsrijden. Gaby rijdt vandaag zelf met Aline voor de platte wagen. 's-Middags fietsen langs de Grift en na het eten nog een rondje lopen en het eerste ijsje van dit seizoen gegeten.
Vanmiddag deze foto gemaakt met de camera van Agnes. Zij heeft een 35 mm macrolens.

Iso 200 (Niet op gelet anders had ik wel gevraagd of ze hem op 100 had gezet).
F13
6 sec.
Handmatig scherpgesteld.

En een beetje bijgesneden.
Pa......... 9-4-2000 / 9-4-2009
Kopje thee leuten met ma en tante Riek.
Paasbest (met dank aan het tegenoverliggende gemeenteperkje waar ik de blauwe druifjes heb geplukt).

Oeps ;-/
10-4

Vandaag ga ik een vriendin verrassen met een uitje. Eerst ga ik voor ons koken en dan gaan we op stap. Ik hoop dat ze het leuk vind. Is alvast haar verjaardagscadeautje, hoewel ze pas in juni jarig is. Maar ja, het kwam zo uit. Meestal neem ik haar mee naar de sauna maar nu dus een keer wat anders. Ik ga die traditie van dit soort cadeautjes er maar inhouden want ik heb er zelf ook lol van ;-)
En ik ben niet zo'n liefhebber van de "traditionele" verjaardagen. Ik zal later vertellen wat we gedaan hebben.
Maud en Chantal kijken oude foto's van Maud. Chantal wil wel een keer een fotoshoot... dus wie weet binnenkort meer van deze jongedame!
Het knooppuntenfietsroutenetwerk (wat een woord) hier in de omgeving is klaar. Ira en ik nemen de proef op de som. Nou wij missen hier en daar een knooppunt/stuk uitgestippelde route. Weet niet of dat aan ons ligt of aan de bordjes die er (niet) staan... Helaas maar een paar foto's. (Accu leeg en vergeten een volle mee te nemen). Ja stom, ik weet het. Wel 43 km op het tellertje vandaag.
Nog net geen open bloesem overal, maar het komt eraan!
Jan en Greet en kinderen... De bon die ik van jullie kreeg is goed besteed!! Nogmaals bedankt!
En Ans en ik waren vanavond naar...... Rob de Nijs! Geweldige artiest! De rechterfoto komt van de site van Rob de Nijs.
11-4

Vanmiddag bij Greet geweest om haar macrolens een beetje te proberen. Best moeilijk! Ik moet er echt een statief bij gebruiken om de boel een beetje goed te krijgen. Maar op zich wel weer een leuke uitdaging.
Naar het vervolg van week 15-2009