Week 13-2006
27-3
Ik heb ook eindelijk het rolletje vol. Wat zal het geworden zijn?
28-3

Rolletje weggebracht... SPANNEND !!!
29-3

Experiment in low key, silhouet en drama... echt heel erg moeilijk...
Het is beslist nog geen low key... gewoon doorgaan met oefenen.
30-3

De positieven opgehaald!! De spanning, wat zal het geworden zijn, neemt toe. Werk aan de winkel voor m'n collega die ze voor me zal inscannen ;-)
31-3

De buit is weer binnen ;-)
1-4

M'n collega offerde zijn halve nachtrust op om mijn diafilm in te scannen, de arme ziel... ;-/ Dan moet hij vanavond maar vroeg onder de wol... Dat moet hij zo wie zo want morgen moet hij fit zijn voor een tournooi, anders krijgt ie de shuttles tegen zijn kop ;-)
Zie hier een gedeelte van het resultaat... sommige zijn zo mooi die houd ik voor mezelf...;-)
Vandaag is ook de eerste bijeenkomst van de cursus fotografie voor gevorderden onder leiding van Dick van Aalst.
Over docent Dick van Aalst
Na omzwervingen langs fotostudio’s en de fotoafdeling van het Rijksinstituut voor Natuurbeheer werkt Dick van Aalst (41) sinds 1991 als fotograaf bij de universiteit te Nijmegen. Hij maakt ondermeer foto’s voor wervingsmateriaal, tentoonstellingen en tijdschriften. Sinds 2000 is de afdeling fotografie volledig digitaal. Dick’s grote passie is theaterfotografie. Hij werkt intensief samen met fotograaf Inge Hondebrink. Recent verscheen een fotoboek uit hun handen van de Special Olympics 2003 in Dublin.
Mijn collega's kennen ongetwijfeld de (Novio) bussen (lijn 10) in Nijmegen die rondrijden met foto's erop van de universiteit, die zijn dus van zijn hand.
Dat was dus m'n eerste ijsje dit jaar... lekker!!
www.openacademie.nl