Week 1-2008


1-1

Voor alle mensen de beste wensen!

Maar wij doen niet zo aan opzitten en pootjes geven. We gaan naar Nijeveen, grasbrokken halen voor het komende jaar.
Behalve dat je hier grasbrokken kunt kopen is deze mestkalverenboer ook zadelmaker. We nemen een kijkje in zijn werkplaats.
Ik kijk m'n ogen uit, er heerst een hoog "Malle Pietje" gehalte op en rond het erf. Dozen vol met plastic zakjes ergens opgekocht met...? Geen idee wat het allemaal was maar deze jongeman was er stralend gelukkig mee.
Maar er is werk aan de winkel. Zakken sjouwen.
Nou je ziet het wel hè? Ik heb al een eigen overall... ;-/
2-1 Maud.
Ma.
Mathieu komt straks eten. Even een cameratest voor de witbalans en flitsstand. Dat is een moeilijk onderwerp voor me. Maar dit geeft de werkelijkheid aardig weer.

Geheugensteuntje voor mezelf:
10000 kelvin (dat is eigenlijk vreemd) en -0.7 invulflits via plafond.
F10
1/60
iso 400
4-1

De nordicstokken weer eens voor daglicht gehaald. Rondje (defensie-)dijk gelopen. Camera mee, best fris maar wel lekker gelopen!
Even de dijk af.
Defensiedijk... op de helft ben ik.
Behoorlijke wind hier in de open vlakte.
Een knoepert van een paard, brede rug, zware benen, flink hoofd.
De Waal.
"Tea for one"

Theepotje/kopje van Julie gekregen.

Thanks!!
5-1

Van Ira had ik nog een bon liggen die ik met de verjaardag van haar heb gekregen. Vandaag heb ik hem ingewisseld voor dit werkelijk schitterende fotoboek "SAMEN". Dit boek word m'n inspiratiebron voor komend jaar. Eind dit jaar wil ik zelf zo'n boek maken met eigen foto's. Nou ja zo mooi als dit boek kan ik natuurlijk niet evenaren, maar m'n enige voornemen voor dit jaar is een poging doen. "Samen" met Greet wordt dit onze opdracht dit jaar.