Gastenboek....

Geef gerust je commentaar en laat eventueel je homepage-adres achter....
Annemiekenaam: berichtje:
 
ans Compliment voor jou, voor al die mooie momenten , die jij vastlegt .
Sfeervol,en liefdevol. ja ja zo ervaar ik dat. Ik geniet er elke keer van. Ga zo door Annemieke. Ik wens je alle goeds voor het jaar 2016.

 
rudy heel mooie foto's maar ik had toch graag wat meer verhaal gelezen van ervaringen en anekdotes tijdens de reis (Marcedonie) . Maar zoals gezegd mooie foto's en ik blijf het volgen lacht
 
ingrid ik heb weer een tip voor jou. er zijn vanaf open dagen op het wtc of ter wel het blauwe geboouw station arnhem. dan mag je op een aantal zalen om van het uitzicht tegenieten van allle kanten over de stad.. open dagen zijn er:
vandaag
vrijdag beiden van 12 uur tot 20 uur
zaterdag van 11 uur tot 18 uur
 
ans hee dat servies komt me bekend voor............

wat een leuk stel , je kleinkinderen.


 
Ans DE HERFST KLEUREN IN HET ZYPENDAAL ERG MOOI. EN CEES HEEFT NOG AURA GENOEG, EEN MOOIE FOTO VAN HEM...........
 
Annemieke Ik wist dat van die dino's maar ik heb gewoon geen tijd gehad, veel late diensten. Ook vandaag helaas. Intratuin zal ik in gedachten houden.
 
ingrid even na gekeken, de dino's zijn vandaag voor het laatst te zien. was tot en met de herfstvakantie.
 
ingrid annemieke ik heb een paar tips voor je. gan eens naar intratuin duiven, de mooiste op gebied van keerstshows. ieder jaar ziet het er weer anders s uit, het is altijd een verrassing en werkelijk prachtig om te fotograferen. kerstshow is 10 oktober begonnen en is dagelijks vanaf 10 te bewonderen.
dan nog dit: burgers zoo heeft in de avond weer allerlei soorten beweegende dino's te zien op een wandelroute. alleen deze week is dat nog., overdag is het er natuurlijk ook, in de avond is het mooi verlicht.misschien is dat ook iets voor jou.

 
Ans Wat opvallend dit jaar, de geel/oker achtige paddenstoelen. Ik was op de heilige landstichting,Erg mooi gebied, om foto,s te maken. Succes
 
ingrid o zo annemieke,ik dacht dat je het niet wist, maar nu, daar heb je gelijk in, die paden zijn niet bepaald prettig te lopen, helemaal mee eens. maar het is er inderdaad prachtig.
 

vorige volgende


naam:

bericht: