Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 4-2022

24-1

Nou het is zover: Ik ben positief getest op Corona. Dat kon natuurlijk niet uitblijven met al die passagiers die hun mondkapje niet op de juiste wijze dragen en gewoon hoestend en proestend rondreizen. Vaccineren is dus ook niet afdoende, maar zal misschien hooguit een beetje helpen tegen ziekenhuisopname. Twee dagen voor mijn booster. Nou die hoef ik dan ook niet meer. Het is wat het is.

26-1

Gelukkig verloopt het allemaal mild tot nog toe, wel veel hoesten en snotterig. Een kwestie van uitzitten en uitzieken. Ondertussen heeft Margriet een aantal boodschappen voor me gehaald want ik mag natuurlijk de deur niet uit. Ik heb nu tijd genoeg om me eens een beetje te verdiepen in het hele gebeuren en als we de voorspellingen mogen geloven zal vrijwel iedereen deze Omikron variant doorlopen en dan is het hopelijk klaar. Met name de video's van Dr. John Campbell zijn goed onderbouwd.

Ik zie nu wel voordelen van het alleen wonen. Ik kan me gewoon door het hele huis verplaatsen en heb regelmatig een uitstapje naar de Kliko in de achtertuin. Ik breng ieder stukje groen apart weg, hahahaha!! Verder bellen, appen of Facetimen mensen iedere dag met me. Ik lees veel en begin zelfs weer een beetje creatief te worden.

26-1

Er is een tweeling op komst! Maud en Erik verwachten een een eiïge tweeling. Dat vind ik toch wel heel bijzonder maar ook wel een beetje spannend. Gelukkig gaat alles goed.

29-1