Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 39-2020

20-9

Gisteravond Rosanna naar huis gebracht en Revi mee genomen. Met hem doe ik een spelletje, hij speelt lekker binnen en buiten en we gaan met de bus naar het watermuseum in Arnhem.

In het watermuseum maakt Revi een stukje zeep.

22-9

Op FB kwam ik advertentie tegen van Willowing arts en ik heb de hele website doorgelezen, alles bekeken en ben er zo enthousiast over dat ik me heb aangemeld voor Lifebook 2021. Iedere week een les van verschillende kunstenaars met in de hoofdrol Tamara Laporte. Een Nederlandse vrouw woonachtig in Engeland. Eerst beginnen a.s. maandag de gratis taster sessions (zeg maar de snuffelstage) en dan in januari 2021 begint het grote gedeelte. Ik heb er eg veel zin in! Voor meer informatie: willowing

Dit was de opwarmles: verwerk er een voornemen in voor 2021. Dat was zo'n beetje de opdracht.

Nou moest ik dat betalen met een creditcard. I-deal stond er niet tussen. Dat vond ik dus wel een beetje spannend want dat heb ik nog niet eerder gedaan via internet. Ik gebruik dat ding alleen bij een auto huren in het buitenland en ik had nb ook nog eens twee van dingen omdat ik net een nieuwe had gekregen van de bank. Ik heb die oude maar gebruikt en daarna die kaart vernietigd. Maar het is gelukt! Ik vind de prijs alleszins meevallen, paar euro per les en levenslang toegang. Ik kijk er naar uit.

25-9

En weer eens een mandala gemaakt. Ik ben toch zo blij met die hobbykamer!! Ik heb er een heerlijk groot bureau, van allerlei spulletjes ondertussen, kan de boel lekker laten liggen en ik zit er urenlang te fröbelen.