Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 38-2014

14-9

Zo'n drie jaar geleden gaven drie collega's samen een feestje omdat ze 25 jaar in dienst waren. Alle drie gaf ik ze als 'cadeau' een familie foto shoot. Door diverse omstandigheden heeft het bij mijn collega Jos lang geduurd maar nu was het dan zo ver.

Siciliƫ 19-9 tot en met 28-9

Reisverslag.

19-9

We parkeren de auto bij Park-fly vlak bij Schiphol. We worden met een shuttle busje weg gebracht. Via Milaan waar we een overstap hebben vliegen we naar Catania op Siciliƫ. Daar aangekomen halen we de huurauto op en rijden naar ons eerste overnachtings adres in Siracusa. Het begint al gelijk goed... ondanks mijn verzoek aan het reisburo ervoor te zorgen dat we een kamer op de begane grond hebben of dat er een lift is moeten we hier een fikse trap op en vervolgens weer een paar trappetjes af.

20-9

's Morgens vroeg wakker en we lopen naar de kust om de zon op te zien komen. Helaas wel een beetje bewolkt. Maar de temperatuur is goed.

We bezoeken Park Archelogico Della.

Hier kan geen therapie tegen op, helemaal naar boven geklommen met een beetje hulp van mij. Hij zou en moest boven komen.

Na de lunch nog een stukje door de haven gelopen.

De Dom van Siracusa, gelegen aan een prachtig plein. Helaas moesten we er uit toen we hem wilden bezichtigen want er was een trouwerij.

Naar het vervolg van het reisverslag Sicilie