Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 27-2022

3-7

Eerst naar de tweeling. Zoek de verschillen... Ik weet niet wie wie is. Dat weet Maud ook niet, ze dragen een armbandje en zijn net iets anders gekleed. Alleen Revi heeft schijnbaar een gevoel wie wie is. En ja ja oma blij... ze lijken een rode gloed in de haartjes te krijgen!!

Daarna rij ik door naar Oosterbeek om dat graf te zoeken voor Ian. Deze jongeman was ooit de verloofde van zijn moeder. Beetje vreemd te bedenken dat als hij niet was gesneuveld zijn moeder waarschijnlijk met deze man was getrouwd en Ian er dus niet was geweest. Dan had ik geen lift van hem gehad naar Hull... Het leven neemt soms rare wendingen.

Rust in vrede Everett Hildred Firth.

4-7

Eerst een afspraak bij de huisarts voor mijn arm. Hij stuurt me door voor een foto die ik laat maken op de poli in Oosterhout. Zij sturen me door naar ziekenhuis CWZ in Nijmegen want ze 'zien' twee dingen. Wat ze ziet wil ze niet zeggen maar het is verstandig om iemand mee te nemen want mischien moet het in het gips. Marc gebeld en hij rijdt mee. Anderhalf uur bezig om bij het CWZ te komen (12 km) want er is een concert in De Goffert en aangezien dat zo'n beetje naast elkaar ligt ondervinden we daar veel hinder van. Weer twee uur later sta ik buiten, twee breuken heb ik. Eentje bij de pink en eentje bovenop de hand. Pink wordt samen met de ringvinger gespalkt met twee bandjes en de rest in het gips. Goede beslissing geweest om niet langer af te wachten in Engeland.

Lachen als een boer(in) met kiespijn.

7-7

Er wordt een lekkere fruitmand van het werk bezorgd. Dat is aan mij wel besteed!

Henriƫtte haalt me op voor lunch, beetje tekenen en avondeten. Superlief, supergezellig en superlekker!