Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 24-2017

11-6

Bemmelse dweildag.

16-6

Vandaag brengt Paul me naar de Elzas om van daaruit terug te fietsen naar Nederland. Om 5.00 uur is hij hier. Zijn spullen in de auto en rijden maar. Vandaag en morgen brengen we samen door en zondag zal hij dan weer terug rijden en mij ergens op de Rijnfietsroute afzetten. Het is rustig op de weg en we rijden op ons gemakje. Bij Kaysersberg vinden we een camping. Dat klinkt Duits maar het is toch echt Frankrijk. Tentje opzetten, bedjes opblazen en lekker met een stoeltje bij de tent zitten. 's-Avonds lopen we dan het stadje in om ergens lekker te gaan eten en natuurlijk een Elzasser wijntje te drinken.

Er hangen hier overal van die mooie uithangborden.

Lekker stukje kaas kopen voor bij het ontbijtje morgen... De prijs blijkt absurd! (Dat hadden we eigenlijk niet gezien).

17-6

Op de camping komt 's-morgens een bakker dus lekkere Franse croissants (met die overheerlijke kaas) en chocoladebroodjes. Lekker rustig aan en in de loop van de ochtend maken we een wandeling in de omgeving naar een toren en door de wijngaarden. We eten een lekkere salade bij hetzelfde restaurant als gisteren.

We stonden met onze tent tegenover het hutje van de bakker dus de rij wachtenden was Paul voor.