Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 22-2022

30-5

Rondje gefietst tot Otterlo en terug 65 km. Zelf een route gemaakt mbv MapOut en die in Pocket Earth gezet. Zo krijg ik steeds meer grip op de beide apps die me straks in Engeland moeten bijstaan.

Koeien weer lekker buiten.

Kerkje van Schaarsbergen. Heb ik me helemaal gesetteld met stoeltje en al om de kerk te schetsen in mijn schetsboekje. Schetsboekje bij me, aquarelverf bij me...bakje voor water bij me, penselen bij me... Etui met pennen thuis laten liggen.... Dat was geen handige actie van me.

31-5

Reichswaldroute 59 km, plus heen en terug naar het beginpunt in Berg en Dal 2x12 km inclusief allerlei klimmetjes en over de Zevenheuvelenweg. Ruim 80 km. Toerist in eigen achterland.

Mijn Nijmeegse collega is goed aan het werk!

Beetje jammer van die vlag.

Inmiddels in Duitsland.

Ik kom helemaal in Engelse sferen met die schapen!

1-6

Vorige week al geboren en vandaag stel ik ze aan jullie voor, mijn prachtige kleindochters Julia en Lauren. Beiden rond de zes pond, 46 cm lang en in goede gezondheid geboren op 27-5-2022 om 1.15 en 1.28 uur. 's Avonds weer allemaal thuis. Dankbaar en trots op dit wonder. Dochters van Erik en Maud en zusjes van Rosanna en Revi.

Samen met Fred dit bord geplaatst. Het was nogal een dingetje. Ten eerste voor we ├╝berhaupt een bord hadden en ten tweede moest er een zodanige constructie bedacht worden dat er geen gaatjes in het bord geboord werden. En toen moesten we het nog ergens plaatsen. In de grond gaten graven bleek geen optie. Uiteindelijk maar vast gemaakt aan de poort.

2-6

Via een omweg naar Lilly om daar vanavond op haar te passen.

Ik maak er nooit geen gebruik van, van bezorgdiensten voor mijn boodschappen, maar daar denken veel mensen heel anders over gezien het aantal auto's wat hier staat.

Slijk-Ewijk.

Opheusden.

Kesteren.

Industrieel erfgoed.

Het gras buiten het hek is altijd lekkerder.

Nijmegen.

3-6

Tekenwijzer on tour naar het Vestingval in Elburg. Erg leuk en heel gezellig.

Gerda van de tekenwijzer

Helemaal ingekleurd met kleurpotlood.

En dan komen we als laatste nog bij een museum waar ik helemaal verrukt ben van de schilderijen die er te zien zijn. De kunstenares is er ook om te vertellen over haar werk. Ik viel als een blok voor een langwerpig schilderij maar dat wilde ze niet verkopen helaas.

https://annekevdmolen.nl/

Bedenk het maar, van niet iets maken met lege rollen. Geweldig vind ik dat.

Deze had ik wel gewild boven mijn rode stoeltjes, het is een langwerpig smal schilderij. Ik was er zo van onder de indruk dat ik hem niet eens helemaal heb gefotografeerd.

Gelukkig heeft Gerda hem wel helemaal gefotografeerd en mij door ge-appt.

4-5

Lekker zitten tekenen al dan niet met het nieuwe boekje wat ik gisteren heb gekocht.