Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 15-2017

9-7

Rondje gefietst met Paul. Koffie drinken bij kasteel Doornenburg, broodje eten in Gendt en via de dijk weer terug. Veel gepraat en daarom geen andere foto's gemaakt, alleen deze. 24 graden vandaag! Mooi en gezellig dagje.

12-4

Paar uurtjes op Revi passen, na het brood eten gaan we naar het veulentje kijken wat dit weekend is geboren. Een wonder trouwens dat het beestje rond loopt samen met haar moeder want het was een helse geboorte, ze zat helemaal klem met één van haar beentjes. En als ik dan toch nog de macro lens erop heb zitten maar even wat bloesem fotograferen. Maar daarvoor waait het veel te hard.

Vraag me ernstig af of die snotneus ooit stopt...

Het veulentje heet Lotus.

Waarom bloeien de pinksterbloemen altijd rond pasen?

13-4

Gisteravond besloten mijn fietsreis naar Skye niet door te laten gaan dit voorjaar en de vakantiedagen voorlopig in te trekken/terug te geven. Mijn moeder heeft nu extra zorg en aandacht nodig. Ze gaat ook nog niet echt vooruit en voor ik weg zou gaan is ze zeker nog niet thuis of in staat goed voor zichzelf te zorgen. Als ik wel zou gaan dat gaat dat onderweg alleen maar aan mijn knagen en voelt het alsof ik alleen maar mijn eigen pleziertjes na jaag. Dan wordt het ook geen leuke ontspannende reis. Skye zal vast niet van de aardbol verdwijnen en er komt vast wel iets anders op mijn pad.