Home Gastenboek Roodbootje Alle andere weken Linke boel
Roodharigen Pieterpad Op straat Filmpjes Bemmel en omstreken
         

Week 1-2018

1-1-2018

We schrijven alweer het jaar 2018. Iedereen wens ik het allerbeste in gezondheid en voorspoed. Oud en nieuw hebben we een beetje luierend doorgebracht. De 30ste met Rosanna, Revi en Paul naar de film Coco geweest en 's avonds opgepast. Oudjaarsdag oliebollen gegeten bij Berry en Henriette en 's avonds lekker met z'n tweetjes geweest. Beetje lang getafeld en daarna lekker bankhangen. Nieuwjaarsdag samen ontbijt gedaan. Tegen 13.00 is Paul naar huis gegaan om zijn administratie en andere thuisklusjes te doen voordat de werkweek weer begint. Ik heb de kerstspullen opgeruimd, ramen gezeemd en dergelijke. Morgen gaat het gewone leven weer beginnen.

Mezelf deze armband cadeau gedaan. Geinsireerd op de kleuren van mijn fiets.

Nog even een terugblik op project woonkamer 2017.

Hoe het was:

En hoe het is geworden:

Er komt nog wel een keer iets aan de muur achter de leren fauteuils maar daar moet ik gewoon een keer tegenaan lopen. Voor zover is project 2017 klaar. Wat project 2018 wordt dat weet ik nog niet.

4-1

Vandaag met Rosanna naar het Velorama, het fietsmuseum in Nijmegen. Verrassend leuk museum. Daarna even langs het hoge water gelopen. Zelfgemaakte frietjes gegeten, filmpje gekeken en naar de kringloop een paar boeken gekocht. Gezellig dagje zo samen.

Ook buiten het museum vreemdsoortige fietsen en fietsen op vreemde plaatsen.