Gastenboek....

Geef gerust je commentaar en laat eventueel je homepage-adres achter....
Annemiekenaam: berichtje:
 
Ans DE HERFST KLEUREN IN HET ZYPENDAAL ERG MOOI. EN CEES HEEFT NOG AURA GENOEG, EEN MOOIE FOTO VAN HEM...........
 
Annemieke Ik wist dat van die dino's maar ik heb gewoon geen tijd gehad, veel late diensten. Ook vandaag helaas. Intratuin zal ik in gedachten houden.
 
ingrid even na gekeken, de dino's zijn vandaag voor het laatst te zien. was tot en met de herfstvakantie.
 
ingrid annemieke ik heb een paar tips voor je. gan eens naar intratuin duiven, de mooiste op gebied van keerstshows. ieder jaar ziet het er weer anders s uit, het is altijd een verrassing en werkelijk prachtig om te fotograferen. kerstshow is 10 oktober begonnen en is dagelijks vanaf 10 te bewonderen.
dan nog dit: burgers zoo heeft in de avond weer allerlei soorten beweegende dino's te zien op een wandelroute. alleen deze week is dat nog., overdag is het er natuurlijk ook, in de avond is het mooi verlicht.misschien is dat ook iets voor jou.

 
Ans Wat opvallend dit jaar, de geel/oker achtige paddenstoelen. Ik was op de heilige landstichting,Erg mooi gebied, om foto,s te maken. Succes
 
ingrid o zo annemieke,ik dacht dat je het niet wist, maar nu, daar heb je gelijk in, die paden zijn niet bepaald prettig te lopen, helemaal mee eens. maar het is er inderdaad prachtig.
 
Annemieke Ingrid, ja dat hebben we gezien op afstand maar mijn moeder is niet zo goed ter been, of liever gezegd, last van haar rug en kan dus niet zo heel ver lopen. Het was te ver om terug te gaan.
 
ingrid op je 10de foto van mariƫndaal,daar is een lange haag te zien. de groene bedstee heet die haag. je kunt door die haag lopen en lijkt het of je in een tunnel loopt onder die groene haag. misschien weet je dat niet, omdat je daar geen foto van hebt?
 
ans van harte proficiat met je kleindochter
 
janV. prachtige kermisfoto's
 

vorige volgende


naam:

bericht: